De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd vol met geluk, warmte en licht. Maar tegelijkertijd ook een tijd van stil verdriet, van eenzaamheid.
Tijdens de feestdagen blijken veel relaties op de proef gesteld, en uit statistieken blijkt zelfs dat veel relaties eindigen rond de feestdagen.

Hoe ga jij om met de feestdagen. Zie jij het als een fijne tijd? Of juist als een tijd waarin er weer zoveel van je verwacht wordt. Hoe vier jij samen met jouw geliefde deze dagen? Kom je dichter bij elkaar? Of heb je juist het gevoel dat je langs elkaar heen leeft. Verstrekt jullie relatie in deze dagen waardoor je samen het nieuwe jaar vol liefde kunt beginnen? Of voelt het juist leeg?

Wil jij dit jaar kiezen voor jouw relatie, samen de dagen doorbrengen, voldoende tijd voor elkaar creeeren? Elkaar echt even zien op dit speciale moment van het jaar. Even stil staan bij elkaar in een wereld waar altijd alles maar snel moet?

Dan is dit jouw webinar! Tijdens het webinar ga ik in op vragen die jij aan mij hebt gesteld. Ik geef ook heel veel tips hoe je samen een echt feest kunt maken, vol liefde en aandacht.
En omdat ik in de liefde geloof, en jou een geweldige feestdagen gun, geef ik dit webinar helemaal gratis!
Dus meld je meteen aan 🙂

Jij bent mijn alles, mijn soulmate.
Ik houd vandaag meer van jou dan dat ik gisteren deed,
en morgen zal ik weer meer van je houden dan dat ik nu doe.

Ik wil jou, ik wil samen groeien, je echt zien, ga je mee?

Liefde voor jezelf

Hoeveel houd jij van jezelf
Hoe verzorg jij jezelf
Verliefd zijn op jezelf
Hoe voed jij jezelf, fysiek en emotioneel

Echte liefde

Wat is echte liefde
Wat is pure liefde

Samen groeien

Samen groeien
Connectie
Elkaar echt zien

Samen groeien, samen zien, hoe mooi is dat.

Kies voor elkaar, kies voor de liefde. Samen de feestdagen door, weer verliefd worden op elkaar. En dan samen liefdevol het nieuwe jaar inluiden!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)